Direktlänk till inlägg 29 januari 2012

Söndag!

Av Tesen - 29 januari 2012 10:30

Den största ångestdagen på hela veckan! Tycker inte om söndagar. Jag tycker om onsdagar, fredagar och lördagar! Inte söndagar. Söndagar betyder slutet på helgen. Det betyder lite sömn till veckans första dag. Det betyder härifrån och framåt, så är det 5 dagar med väckaklocka. Nä, söndagar är inte mina dagar!!


________________________________________________________________________Funderar på om jag ska gå in och hoppa på Frun lite. Det är så trist och vara vaken själv. Eller så kanske jag måste sova en stund till?!

Bada vill jag göra idag men risk finns väl att hela Sundsvalls miniatyrer är på badhuset.. Kanske ska timea in badet i samband med middagstiden, då kanske det har lugnt ner sig..


_________________________________________________________________________


Jag är bitter. Jag hör själv hur jag låter. Jag har hamnat i nått ordentligt bitterfitteläge! Måste försöka bryta trenden och bli glad igen! Men det är ju lite svårt när man aldirg kan få sova en hel natt..

Så är det nån som har ett hus till salu? 

 
ANNONS
 
Ingen bild

Sara

1 februari 2012 12:51

Hur mycket bjuder du för vårat hus då?

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Tesen - 27 januari 2016 10:40


.. tåget?

Av Tesen - 22 augusti 2012 08:37

Jag har flyttat! Den nya bloggen finns HÄR! Välkomna dit istället     ...

Av Tesen - 23 juni 2012 15:54


Nykter, städad midsommar. Bäbis på väg!! Jag kan inte annant än älska mitt liv        Puss o Kram ...

Av Tesen - 29 februari 2012 18:41

Det har tagit stopp! Helt stopp! Känner mig inte det minsta skrivsugen. Inte för att det inte händer nått, utan mest för att det tagit stopp! Konstigt! Första gången på över 3 år som det blev så här.. Tokigt! Får väl vila lite då kanske...På återseen...

Av Tesen - 26 februari 2012 12:30


Har kommit på mitt eget lilla sätt för och överleva kvällarna med Melodifestivalen!! Jag gör helt sonika så att jag faller tillbaka ca 25 år i tiden, skriver min egen röstningslista och sen sätter jag poäng för fulla muggar!! Igår hade vi mamma med o...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se