Alla inlägg den 14 februari 2012

Av Tesen - 14 februari 2012 10:50

Danny (han den där lilla pojken som tror att han är jättebra på och sjunga och dansa) hade en intervju hos Malou igår. Läs Aftonbladets artikel (och jag vet att det stämmer för jag såg intervjun)!

Folk får tycka och tänka precis som dom vill men att släta över sitt uttalande med att säga

-Givetvis har jag ingenting emot homosexuella. Jag har hur många gaykompisar som helst.

Ger mig funderingen, är han kompis med folk för att dom är en gnutta homo eller är han kompis med dom för att dom är fina, bra människor?

Jag brukar oftas lära känna människor och visar dom sig sen vara lite homo, så gör väl inte det nått.

Vem vet, jag kanske är en sån där "gaykompis" som folk brukar ursäkta sig med!

Av Tesen - 14 februari 2012 09:16

Alla hjärtans dag!   

Den kommer jag iaf ihåg, jag som är så urusel på och komma ihåg datum... Man kanske göra kommersiella dagar av "mina" dagar, så jag kommer ihåg förlovnings och vigseldatum.. Haha!!

Jag har till och med köpt present till Frun! Inte illa för och vara jag!!


Så vad blir det för romatiskt ikväll då?

1. Vi kommer göra en sjurätters middag, sitta och titta varandra djup in ögonen, bara ägna oss åt varandra hela kvällen, titta på bilder och tänka vilket underbart liv vi har, säga att vi älskar varndra typ HELA tiden.

2. Vi kommer vi äta korv och mos till middag, dega ner oss i varsit soffhörn och glo på tv och faktiskt vara nöjda med livet!


Det kommer bli alternativ 2, för gomiddag det kan jag äta med min Fru som jag älskar varje dag hela tiden, nån annan dag när inte alla andra kommer på att dom älskar sina respektive, typ!

Det är ju mysigare och gå och käka och göra en helkväll, när man inte MÅSTE bara för att butikerna och restaurangerna vill sälja mer! Fast present vill jag ha!! Hahahaah!!


Så glad alla   :s dag på er alla!!


 

Ovido - Quiz & Flashcards