Alla inlägg under januari 2011

Av Tesen - 20 januari 2011 08:22

Nått som stör mig, det är Guldbrev.se´s reklam.

Ni vet -Programmet sponsras av Guldbrev.se, osså börjar programmet (hittar ingen liten videosnutt jag kan lägga in)!

Det som stör mig, det är att det faktiskt är smygreklam för IKEA! Det är ju en Malmbyrå från IKEA den poppar upp ur, den där skylten!! Är inte det lite falsk markandsföring? Det kanske finns folk som tror man får en byrå med på köpet lixom.. Nä riktigt så dum tror jag inte folk är, men jag tycker det ser väldigt konstigt ut att ha en så pass välkänd vara i en reklam, när reklamen inte har nått med den varan att göra!!


Kanske ska ta mig en lång funderare om det kanske inte är dax och börja sova på nätterna istället för att störa mig på reklamer... Hmmm, ja det vore nog en idé!! Haha!


Puss o Kram

ANNONS
Av Tesen - 19 januari 2011 15:07

Här sitter man på jobbet (på lunchen) och tjyvsurfar lite! Inte på någon "farlig" sida, men på några ställen som jag anser att min chefer/arbetskamrater inte behöver veta.. Och vad händer då?? Jo, allt sparas ju... Det har det inte gjort tidigare... Att man dessutom är ett sånt datageni hjälper ju inte! Jag fattar inte hur jag får bort allt!! Hmmm... Undra hur jag ska lösa detta nu då!!??


Dagens lärdom: Surfa inte "privat" om du är på jobbet!!


Puss o Kram

ANNONS
Av Tesen - 18 januari 2011 21:58

Jag är i behov av lite pengar. Typ bara en miljon eller två, fast om det är nån som känner sig väldigt generös, så skulle jag inte säga nej till tre heller!!Har så stora planer för allt, men allt kostar ju så mycket.. Men men, det är väl bara och inse fakta, jag kommer inte bli miljonär.. Hårt arbete och slit verkar inte riktigt löna sig jämt heller..

Hmmm, kanske man skulle ta ett extrajobb.. Nån som har ett helgjobb till övers??


Puss o Kram

Av Tesen - 18 januari 2011 13:53

.. längst in i köket på jobbet.. Har lunch nu och jag har konstaterat att det blir så dyrt och springa på stan varje dag, dessutom kan jag inte sitta ute i receptionen och ha lunch, för då väller det alltid in en massa folk..

Så idag tänkte jag till!!!

Jag bröt mig in i vårat kassaskåp, kidnappade en dator, parkerade mig längst in i köket med datorn! Så nu har jag en väldigt lugn och skön lunchrast :)

Man får inte vara dum..


Konstaterar precis nu att jag måste nog tjata till mig en bärbar i receptionen.. Dom är ju så mycket bättre och jobba med.. Skulle jag (mot förmodan) ramla av stolen i receptionen, då skulle jag strypas av alla kablar.. Det är en hel djungel under skrivbordet. Det tar mig nästan 15 min varje dag jag ska gå hem och trassla lös fötterna under bordet, så jag kan gå hem.. Haha!!

Jag har storslagna planer jag :) Nu gäller det bara och få chefer med på det hela!


Nä, nu ska jag nog springa till grannen och störa henne lite :)


Puss o Kram

Av Tesen - 18 januari 2011 10:58

Jag vill göra nått! Göra nått roligt! Åka bort, eller bygga om, eller ja, bara göra nått... Ha lite kul en stund!

Det är ju verkligen trist att vara vuxen.. Hålla på och jobba varje dag.. Det måste väl finnas nått annat man kan göra, fast fortfarande få lön.. Nu trivs jag väldigt bra på mitt jobb, så det är inte det, det sitter i, utan jag vill bara göra nått!

Ett litet äventyr skulle nog piffa upp tillvaron lite!!

Undra vad jag ska hitta på för äventyr då?

Får nog fundera ett litet tag till...


Puss o Kram

Av Tesen - 17 januari 2011 12:03

.. är det bästa jag har! Hon är den snällaste, bästa och mest förvirrade människa jag känner! Men hon är MIN!!   

Iaf, härom dagen så ställer hon sig i duschen, jag påtar på i köket. Efter en liten stund hör jag världens garv innifrån badrummet. Traskar försiktigt dit, ser min Älskade Fru hysteriskt skrattandes, spritt språngande naken i duschen.... med toppluvan på!!

Istället för att hjälpa henne måste man ju naturligtvis hämta kameran!   


Det är tur att vi har det som vi har det, för vi har inte kunnat haft det bättre!! Haha! Och det är väl en jäkla tur vi har varandra, för vad skulle jag göra utan min Fru???  


Puss o Kram

Av Tesen - 16 januari 2011 22:21

.. med sparken idag! Hela vägen till Skönsmon! Duktiga vi! Dock så va det ju mindre bra sparkföre på väg till middagen, så Frun hon muttrade hela vägen från stan till Skönsmon... Dock när det va dax och röra sig ner mot stan igen hade frysit på då, så då gick det med en jäkla fart!!Fast i ärlighetens namn ska jag säga att det va roliga och bli skjutsad och sitta och röka än och sparka... Haha!

Har inte kommit på nått bra namn än dock.. Förslag på F till min kära spark???
På väg hem stannade vi hos Jennie, Sara och sötaste Milo på kaffe!! Vilken fantastisk liten grabb! Full fart och superglad!!Efter middan måste man tvätta händerna, med hela kroppen!! :) Sötpropp!

Man hann inte ens få av sig kläderna förrän det va full fart med bus! Helt underbart!! Inte alla barn som är så "lätt" att ha och göra med! Superroligt!

Och tack Jennie och Sara för kaffet och surret, väldigt trevligt!!


Puss o Kram

Av Tesen - 16 januari 2011 11:24

Nu är det som det ska igen! Attackbäbis med familj är hemma igen!

Att ha lillfisan med familj på rymmen passar inte riktigt oss.. Dom ska vara hemma, så man vet vart man har dom!   


     


Igår vankades det Biteline med Kajsa och Bäbis. Sen blev det en riktigt mysig afton i Kajsa och Jespers soffa!! Härliga tider!!


Puss o Kram

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se