Direktlänk till inlägg 7 februari 2012

Lyx!

Av Tesen - 7 februari 2012 08:56

I lördags vankades det gåbortmiddag hos Familjen Elf! Vi tog oss en stärkande prommis till Kajsa och sen höll vi på att frysa ihjäl så vi åkte med Kajsa och Leia bort till Elfarna!

Väl framme hos Elfarna så blev vi serverade välkomstdrink och massa småsurr.

Dagen till ära hade dom hyrt in en alldeles egen kock. Så medans vi surrade och drack välkomstdrink så påtade han på i köket. Snacka om lyxigt och kunna umgås utan att nån måste stå i köket och tjava på!!


Vi serverades hur god mat som helst. jag som inte är en "kött"människa va lite skeptisk mot varmrätten, men satan vad gott det va!


Förrätt

 


Varmrätt

 


Efterrätt

 

*Bilder helt stulna från Amfora*


Nu hade det ju varit hur lyxigt som helst och kunna skriva va det va vi åt, men eftersom jag är helt oförmögen och veta vad jag äter med fina beskrivningar, så låter jag bli. Det skulle göra alla rätterna sån orättvisa om jag skulle skriva va det va vi åt!! Haha!


Hur mysig och trevlig kväll som helst!

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Tesen - 27 januari 2016 10:40


.. tåget?

Av Tesen - 22 augusti 2012 08:37

Jag har flyttat! Den nya bloggen finns HÄR! Välkomna dit istället     ...

Av Tesen - 23 juni 2012 15:54


Nykter, städad midsommar. Bäbis på väg!! Jag kan inte annant än älska mitt liv        Puss o Kram ...

Av Tesen - 29 februari 2012 18:41

Det har tagit stopp! Helt stopp! Känner mig inte det minsta skrivsugen. Inte för att det inte händer nått, utan mest för att det tagit stopp! Konstigt! Första gången på över 3 år som det blev så här.. Tokigt! Får väl vila lite då kanske...På återseen...

Av Tesen - 26 februari 2012 12:30


Har kommit på mitt eget lilla sätt för och överleva kvällarna med Melodifestivalen!! Jag gör helt sonika så att jag faller tillbaka ca 25 år i tiden, skriver min egen röstningslista och sen sätter jag poäng för fulla muggar!! Igår hade vi mamma med o...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se