Alla inlägg den 3 maj 2009

Av Tesen - 3 maj 2009 19:09

Fattar inte vad jag gör?!! Nu har jag ont igen o då har jag inte gjort nått speciellt. Är det så här det ska vara resten av livet?? Vara rätt okej en dag o sen brakar allt igen dagen efter... Vad ska jag inte göra som jag gör?? Jag lyfter inte, jag gör inget som ska göra ont o ändå får jag ont!!

Trött, tröttare, tröttast!! Less, lessare, lessast!!

Av Tesen - 3 maj 2009 10:12

Söndag o jag har inget inplanerat, alltså en HELT LEDIG DAG. Nu till problemet. Jag har varit vaken i ca 30 min o redan hispig vad jag ska göra idag. Hittar lixom inget lugn att bara vara hemma en dag. Det kommer att komma, det vet jag. Det e så tråkigt att man e så van att alltid ha nått att göra att man inte vet hur man ska vara när man inte har nått att göra...

Det kanske blir en tripp ut till Birsta o kolla om vi hittar några spel vi kan spela sönder på ballisen i sommar. Eller så blir det nått annat. Det går inte bara o sitta hemma en ledig dag, även fast det är min favoritsysselsättning. Det blir ju lixom annat när man har gjort nått hela dagen o kommer hem o bara är.. Man kan ju lixom inte vakna o bara vara... Undra sa flundra.


Puss o Kram


Ovido - Quiz & Flashcards