Direktlänk till inlägg 17 oktober 2009

Jag började..

Av Tesen - 17 oktober 2009 11:05

.. ana oråd redan igår kväll. Lite ont i halsen o allmänt seg. Vaknade imorse, fortfarande ont i halsen. Provade säga god morgon till frun o hur låter jag??!! Jag låter som en brunstig flodhäst (om ni inte vet hur dom låter, ring mig så får ni höra), jag brölmorrar mer än pratar!!

Idag är det teater hela dagen, vilket innebär en jäkla massa sjungande. Undra sa flundra hur detta ska gå?? Tur jag har en repliklös föreställning o inte har nått sångsolo, för då har jag haft problem.. Får hoppas att jag kan mima mig igenom dagen. Det löser sig nog!!

Ikväll är det teaterfest! Medan alla festar går jag nog lös på Prison Break i soffan med pymmen.. Orkar helt enkelt inte åka på fest o vara trevlig!!


Puss o Kram 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Tesen - 27 januari 2016 10:40


.. tåget?

Av Tesen - 22 augusti 2012 08:37

Jag har flyttat! Den nya bloggen finns HÄR! Välkomna dit istället     ...

Av Tesen - 23 juni 2012 15:54


Nykter, städad midsommar. Bäbis på väg!! Jag kan inte annant än älska mitt liv        Puss o Kram ...

Av Tesen - 29 februari 2012 18:41

Det har tagit stopp! Helt stopp! Känner mig inte det minsta skrivsugen. Inte för att det inte händer nått, utan mest för att det tagit stopp! Konstigt! Första gången på över 3 år som det blev så här.. Tokigt! Får väl vila lite då kanske...På återseen...

Av Tesen - 26 februari 2012 12:30


Har kommit på mitt eget lilla sätt för och överleva kvällarna med Melodifestivalen!! Jag gör helt sonika så att jag faller tillbaka ca 25 år i tiden, skriver min egen röstningslista och sen sätter jag poäng för fulla muggar!! Igår hade vi mamma med o...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se