Direktlänk till inlägg 24 november 2009

Fröken hysterisk..

Av Tesen - 24 november 2009 21:42

.. har omvärderat situationen!


  


Eftersom jag ligger lite åt det lätt hysteriska (milt sagt) hållet är det bra för mig o ha ohysteriska människor i min omgivning. Så nu har jag fått en lugnande "käftsmäll" ang rökningen o tänderna av en just sådan, ohysterisk människa! Så nu kan jag i godan ro röka tills jag dör.. Haha, nä det ska jag inte. Men däremot så har jag satt upp ett mål, ett datum när det e dax o fimpa för gott. Om inte allt för långt fram ska det göras. Tror det e bra o förbereda sig lite på kommande beslut. Sluta röka ska jag o jag vet när. Känns skönt!! Nu jäklar ska jag göra det!!

Försöker få med mig några till, så jag har några att "sörja" med.. Än så länge e det en som hakat på! Najs! Här ska det kompanislutas!! Haha.

Nu ska mitt, för närvande, ohysteriska jag gå o hämta tvätten, sen e det sovning som gäller!! Känner mig lite lätt trött efter att ha varit vaken sedan 5:15.. Imorrn väntar en extremt lång dag, så nu ska det sovas!!

Puss o Kram

 
ANNONS
 
Forsberg

Forsberg

25 november 2009 22:31

Jag är sjukt stolt över dig. Jag försöker alltid övertala alla till att sluta röka men det går sådär..
Kör hårt och ha mer sex eller nåt istället!

http://johannicklasforsberg.blogg.se

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Tesen - 27 januari 2016 10:40


.. tåget?

Av Tesen - 22 augusti 2012 08:37

Jag har flyttat! Den nya bloggen finns HÄR! Välkomna dit istället     ...

Av Tesen - 23 juni 2012 15:54


Nykter, städad midsommar. Bäbis på väg!! Jag kan inte annant än älska mitt liv        Puss o Kram ...

Av Tesen - 29 februari 2012 18:41

Det har tagit stopp! Helt stopp! Känner mig inte det minsta skrivsugen. Inte för att det inte händer nått, utan mest för att det tagit stopp! Konstigt! Första gången på över 3 år som det blev så här.. Tokigt! Får väl vila lite då kanske...På återseen...

Av Tesen - 26 februari 2012 12:30


Har kommit på mitt eget lilla sätt för och överleva kvällarna med Melodifestivalen!! Jag gör helt sonika så att jag faller tillbaka ca 25 år i tiden, skriver min egen röstningslista och sen sätter jag poäng för fulla muggar!! Igår hade vi mamma med o...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se