Alla inlägg den 9 mars 2009

Av Tesen - 9 mars 2009 22:30

Hur tror man att man ska kunna sälja nått om man inte marknadsför en "produkt"?? Man måste väl ha lite framförhållning när det kommer till stora saker som ska göras. Stora förändringar kräver mycket marknadsföring!! Fattar vilket dumhuvud som helst!!

Vi har premiär med teatern om 11 dagar o det finns ingen marknadsföring ute i omlopp. Inte ens en jäkla annons i tidningen. Detta kommer att innebära att vi kommer att spela för ca 5 presoner varje föreställning o det får en inte o bli motiverad att fortsätta spela teater. Ett rba sätt o ta dö på intresset hos folk. Det kan ju inte gå runt ekonomiskt heller. Hyra en stor teater o inte få in pengar på pjäserna!! Skandal av stora mått!!!!

Nu när jag ändå är i gnällartagen (igen) så kan jag lika gärna fortsätta. Jag blir så jäkla trött på att jag inte får in replikerna i huvudet. Jag kan dom när jag e hemma o bara tar dom i lugn o ro i soffan, men så fort jag kommer ut till teater så bara försvinner allt..

Om man nu ska se det positiva i allt, så e det kanske bra att det inte säljs biljetter..


Nu ska jag till o pess o gå lägg mä!!


Puss o Kram

Av Tesen - 9 mars 2009 11:53

Till Kajsa o Jesper som fick en liten tjolanta!! Helt underbart vacker o så liten.

Coolt med en liten knodd i "ligan"!! Måste nu inhandla lite "coola" grejer till tösen, så hon inte drunknar i Linneas rosa fluff!! Haha

Grattis, grattis, grattis o åter grattis till er!!!


Puss o Kram



Ovido - Quiz & Flashcards