Direktlänk till inlägg 4 maj 2011

Byggprojekt!

Av Tesen - 4 maj 2011 07:05

Tur att  jag kliver upp i tid nu för tiden! Vi har värsta byggprojektet inne på våran gård och jäklar vad det låter!! Jag som redan hör grannen när han snarkar, tänk om jag hade behövt sova i detta jäkla ljud!!!


*Smygfoto av projekt "bygga om innergården"*

 

Stora traktorer på en liten innergård. Ingen bra kombo!! Dessutom så ska dom nog börja med uteplatsen precis under våran ballis snart oxå.. Hoppas bara dom gör klart uteplatsen innan semestern..

Det är inte alla som har två innergårdar på varsin sida om lägenheten. Det måste väl vara lite ovanligt?Undra hur jag ska ta mig ut med cykeln?! 


Puss o Kram

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Tesen - 27 januari 2016 10:40


.. tåget?

Av Tesen - 22 augusti 2012 08:37

Jag har flyttat! Den nya bloggen finns HÄR! Välkomna dit istället     ...

Av Tesen - 23 juni 2012 15:54


Nykter, städad midsommar. Bäbis på väg!! Jag kan inte annant än älska mitt liv        Puss o Kram ...

Av Tesen - 29 februari 2012 18:41

Det har tagit stopp! Helt stopp! Känner mig inte det minsta skrivsugen. Inte för att det inte händer nått, utan mest för att det tagit stopp! Konstigt! Första gången på över 3 år som det blev så här.. Tokigt! Får väl vila lite då kanske...På återseen...

Av Tesen - 26 februari 2012 12:30


Har kommit på mitt eget lilla sätt för och överleva kvällarna med Melodifestivalen!! Jag gör helt sonika så att jag faller tillbaka ca 25 år i tiden, skriver min egen röstningslista och sen sätter jag poäng för fulla muggar!! Igår hade vi mamma med o...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se