Direktlänk till inlägg 28 maj 2011

Bortgjord!

Av Tesen - 28 maj 2011 08:49

Att ha ganska kort hår som dessutom har ett väldigt självfall med ganska många bångstyriga lockar, är inte alltid så roligt!!

Duschade det sista jag gjorde igår innan jag la mig, vilket brukar innebära en helt ny "frisyr" på morgonen.

På morgonen funkar mitt schema så att jag hasar mig upp, hämtar kaffe och går ut på ballisen och tar en rök, i min alldeleds egna ensamhet. Har aldrig stött på eller sett en granne ute samtidigt som mig!!

Så som min vana trogen tassade jag ut på ballisen men koppen och ciggen idag, hör bakom mig -Godmorgon. Vilken fin frisyr du har!! Då är det grannen Dracula som är ute och pysslar med sitt fiskespö. Jag säger -Godmorgon och tack. Lite förlägen för jag har ingen aning hur mitt hår ser ut... Röker klart och går in och tittar mig i spegeln, och herregud hur jag ser ut!! Allt hår står rätt upp och lutar lite åt höger... Hoppsan!! Tur Dracula är snäll för man har kunnat gjort sig väldigt rolig åt mitt hår.. Haha!!

Nu vankas det en hink kaffe och lite frisör!


Puss o Kram

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Tesen - 27 januari 2016 10:40


.. tåget?

Av Tesen - 22 augusti 2012 08:37

Jag har flyttat! Den nya bloggen finns HÄR! Välkomna dit istället     ...

Av Tesen - 23 juni 2012 15:54


Nykter, städad midsommar. Bäbis på väg!! Jag kan inte annant än älska mitt liv        Puss o Kram ...

Av Tesen - 29 februari 2012 18:41

Det har tagit stopp! Helt stopp! Känner mig inte det minsta skrivsugen. Inte för att det inte händer nått, utan mest för att det tagit stopp! Konstigt! Första gången på över 3 år som det blev så här.. Tokigt! Får väl vila lite då kanske...På återseen...

Av Tesen - 26 februari 2012 12:30


Har kommit på mitt eget lilla sätt för och överleva kvällarna med Melodifestivalen!! Jag gör helt sonika så att jag faller tillbaka ca 25 år i tiden, skriver min egen röstningslista och sen sätter jag poäng för fulla muggar!! Igår hade vi mamma med o...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se