Alla inlägg under maj 2009

Av Tesen - 5 maj 2009 12:09

.. att vara oövervinnerlig blev 2 veckors sjukskrivning!! Ska försöka röra mig så gott jag kan o inte lyfta tungt. Jag måste kontakta en sjukgymnast så jag kan få igång nån form av träning, så jag kan bygga upp ryggen igen. Jag ska äta smärtstillande o inflammationshämmande. Jag ska utföra formen aktiv vila, vilket betyder att jag ska röra mig så gott jag kan. Jag ska INTE böja mig framåt förrän det har slutat göra ont.. Prova ta på er strumporna utan att böja er framåt!! Det tar tid!!

Nu e det bara o hålla tummarna att detta går till sig. Jag vill inte vara sjukskriven. Jag är inte gjord för att vara hemma o inte jobba. Jag hatar o lämna mina arbetskamrater i sticket. Jag känner mig som den största svikaren i världen, även fast jag vet att dom överlever utan mig o jag gör faktiskt ingen nytta när jag är där o har ont.. Det känns bara så förjävligt!!

ANNONS
Av Tesen - 4 maj 2009 18:29

.. på mig själv när jag tror jag är oövervinnerlig... Konsekvenserna blir så stora.

ANNONS
Av Tesen - 3 maj 2009 19:09

Fattar inte vad jag gör?!! Nu har jag ont igen o då har jag inte gjort nått speciellt. Är det så här det ska vara resten av livet?? Vara rätt okej en dag o sen brakar allt igen dagen efter... Vad ska jag inte göra som jag gör?? Jag lyfter inte, jag gör inget som ska göra ont o ändå får jag ont!!

Trött, tröttare, tröttast!! Less, lessare, lessast!!

Av Tesen - 3 maj 2009 10:12

Söndag o jag har inget inplanerat, alltså en HELT LEDIG DAG. Nu till problemet. Jag har varit vaken i ca 30 min o redan hispig vad jag ska göra idag. Hittar lixom inget lugn att bara vara hemma en dag. Det kommer att komma, det vet jag. Det e så tråkigt att man e så van att alltid ha nått att göra att man inte vet hur man ska vara när man inte har nått att göra...

Det kanske blir en tripp ut till Birsta o kolla om vi hittar några spel vi kan spela sönder på ballisen i sommar. Eller så blir det nått annat. Det går inte bara o sitta hemma en ledig dag, även fast det är min favoritsysselsättning. Det blir ju lixom annat när man har gjort nått hela dagen o kommer hem o bara är.. Man kan ju lixom inte vakna o bara vara... Undra sa flundra.


Puss o Kram


Av Tesen - 2 maj 2009 11:45

Just nu känns allt så bra. Underbara vänner, underbart humör, ett underbart liv.. Orkar inte ens gnälla på ryggen (även fast den gör jäkliget ont). det känns så bra o ha alla runt mig. Alla är så bra o alla är så bra för mig.

Underbara livet :)


High Five (TOLV)Av Tesen - 1 maj 2009 13:37

Jag ska ikväll se Mustasch.. Ralf Gyllenhammar!! Mannen, myten, träskorna!! Enda mannen som kan bära ett par nitade träskor o fortfarande se frän ut!!

Jag har vilat hela dagen för att orka stå o se dom, så nu måste det vara bra.

Ska bli riktgt najs med en konsertkväll med alla mina nära o kära!


Puss o Kram

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se