Alla inlägg under maj 2011

Av Tesen - 26 maj 2011 07:17

Jag tycker om tv4. Tv4 passar bra med mitt morgonkaffe! Nu har det ju kommit fram att det är några programledare som ska flytta från Svt till Tv4.

Björn Hellberg, Ingvar Oldsberg och Niklas Wikegård kommer nu att bli stationerad på Tv4, för diverse naturprogram mm..

Det som stör mig det är att Tv4 ringer upp och intervjuar och lixom gottar sig åt att dom har värvat dessa människor till deras kanal. Det är väl säkert roligt för dom, dom som jobbar på Tv4. För mig som sitter hemma och dricker mitt morgonkaffe blir det bara stört. Inte fan bryr väl jag mig om det. Vilka som jobbar åt vilken kanal.

Jag får känsla av tv4 just nu, att dom gör som man gör när man har köpt en ny klocka. Typ, titta vilken fin klocka jag har köpt. Men ingen jävel bryr sig!!!

Nä, sluta stör mitt morgonkaffe nu!! Jätteroligt för er, men inte så värst roligt för mig som tittare (än så länge)..


Puss o Kram

Av Tesen - 25 maj 2011 14:35

På lunchen idag rejsade jag ner till polisen för att göra ett nytt pass.

Efter incidenten med körkortet hade jag redan bestämt mig för att kanske le lite på kortet, allt för att slippa styckmördarlooken!!

Glad i hågen sitter jag och väntar på min tur, går fram till kassan, får order om att stå där, titta dit osv..

Jag tittar där jag ska och ger mig in på och småle lite, polisen i kassan säger lite snällt -Sluta le. Jaha, ja jag gör väl det då. När polisen sen tittar bort smyger jag fram ett leende iaf när korten tas. Tänkte i mitt lilla huvud att det här blir nog bra!!

Jag lämnar fingeravtryck, skriver autograf, betalar och grejar. Sen ser jag i ögonvrån hur en psykotisk styckmördare sneglar på mig. Jag vänder mig åt sidan och inser till min stora fasa, DET ÄR JU FÖR FAN JAG!!!!!

Finns inte ett land i hela världen som kommer släppa in mig!! Jävla skit!!

5 år tills nästa gång då.. Det är bara och hålla sig i Sverige!!


Puss o Pass

Av Tesen - 25 maj 2011 10:28

Kom på att jag hade scanner på den nya skrivaren igår!! Jag och bästa Linnea satt och scannade in en massa bilder från mina bättre dagar!! Så himla roligt hur enkelt det funkar!


MiniTesen och familjen   

             


Älskade familj!!

Farmor och farfar, mormor och morfar, ni är saknade!!


Puss o Kram

Av Tesen - 24 maj 2011 08:42

Kan man hamna i klimakteriet när man är 30?

Herregud vilka nätter jag har nu för tiden!! Jag sover mellan 23:30-02:00, sen vaknar jag av att jag smälter! Blir helt tokvarm och toksvettig!! Kan inte sova med täcke, kan inte sova utan, kan inte ha fönstret öppet för då är det för mycket ljud, kan inte ha fläkten igång för då är det oxå för mycket ljud, så det enda alternativet är att varje natt smälta bort!!! Jag blir vansinnig!!

Det känns som jag kokar inne i kroppen i några minuter, sen kommer det en explosion av äckelsvett!! Fy fan vad vidirgt det är!!

 

Usch och fy!! Hur ska det bli när det är sommar, på riktigt?! Jag kommer ju att avlida!!


Så då va det avgnällt för dagen, hoppas jag!!


Puss o Kram

Av Tesen - 23 maj 2011 13:58

Jag måste skaffa ett nytt pass! Kollade lite hos polisen hur man gör nu för tiden, typ likadant som sist (för 10 år sedan). Det jag blev alldeles chockad över är att det kostar 400 kronor!! När blev det så dyrt? Ja ja jag måste ju ha ett så det är väl bara och styra upp styckmördarnyllet och frisyren och åka dit!! Det kan ju iaf inte bli värre än körkortet....?

Det är ju så synd att man lixom blir fast med körkortet och passet i några år..  Man får väl dras med och se ut som ett tok 10 år till.. Haha!


Puss o Kram

Av Tesen - 23 maj 2011 07:09

Nu är det visst måndag, igen!! Tycker det är måndag och fredag lite stup i kvarten..

Regn ute, mindre roligt! Måste packa på mig så mycket kläder när jag rejsar till jobbet..

Veckan består av ett enda litet kalas, sen till helgen går Rockfesten av stapeln!!

Det är så skönt att det inte är så mycket längre! Jag får iaf nån kväll på veckan hemma! Jag som är så väldigt hemmig mår inte bra när det är uppbokad varje helg!


Nu har jag avhandlat dagens morgons oväsentligheter!! Haha


Puss o Kram

Av Tesen - 22 maj 2011 20:31

Operation Sanering av ballis har stått på tapeten idag!! Världens bästa Linnea har varit här och hjälp mig och sanerat ballisen, putsat fönster och småpysslat med det mesta!!


Världens bästa Linnea!!

 

Tack sååå otroligt mycket för hjälpen!!


Nu blir det degning i soffan resten av kvällen..


Puss o Kram

Av Tesen - 22 maj 2011 10:44

.. och idag känner jag mig som 100!! Haha!!

Igår va det 30+50årsfest för bästa Martina och Maria! En väldigt rolig kväll! Roligt och träffa folk jag inte träffar så ofta.. Kanske borde göra en lite förändring på den fronten!! Ja, det borde jag nog!!

Ingen kamera va med eftersom vi har så bra kamera på mobilen, men då är det ju så att mobilen ringer man ju med inte knäpper kort, så som vanligt kommer jag hem utan foton.. Det är ju lite trist!! Måste ta och hotta upp mig med dagens teknik! Haha!


Nu väntas det bara på att dagsformen ska komma och hoppa på mig, så jag kan åka till mekaniker med min bil. Ska nog ta och skriva en "att göra"lista åt honom... Jävla skitbil!!


Det luktar sommar ute! Det tycker jag känns bra, väldigt bra!!


Puss o Kram

Ovido - Quiz & Flashcards