Alla inlägg under december 2008

Av Tesen - 10 december 2008 21:55

Idag har det varit en riktig skitdag. Sovit alldeles för lite o gjort alldeles för mycket.. Jobbat, birsta o teater. Låter inte så mycket men jag har inte varit hemma mellan 5:30 tills nu.. Hann hem o duscha iofs innan teatern, en halvtimme..


Fått rollen på teatern idag. Blev Dryg! Klart intressant.


Återkommer imorrn med ett längre inlägg om livet. Så jävla trött o slut i huvudet nu!

Mamma e hemma igen, det är väldigt skönt!! Hon ska inte vara ute o ränna tycker jag. Hon ska bara vara hemma o vara mamma!! Så det så!!


Puss o Kram

ANNONS
Av Tesen - 10 december 2008 06:08

Jag har öppningen idag. Hatar öppningar, fast det är ju bra att sluta tidigt. Lite kluven om vad jag tycker, tror jag.. Kan inte sova på nätterna då jag har öppningarna, i tron att jag ska försova mig, vilket aldrig har hänt. Dessutom har låset på bilen frysit, så det är inte säkert att jag tar mig in i bilen, så därför klev jag upp som vanligt o gjorde mig beredd på en kamp med låset innan jag skulle åka. Men dagen till ära så funkade låset ypperligt, vilket resulterar i att jag är på jobbet lite för tidigt!!

I övrigt så känns det som jag kanske har världens dåligaste dag idag, kan bero på sömnbrist, men det känns inte som en bra rolig dag... Hoppas det går till sig, sen när jag fått sova middag. Efter min powernap på 2 timmar, ska vi iväg o växla pengar o fixa det sista inför resan o det känns ju väldigt bra.. Nära nu.. Skönt!


Puss o Kram

ANNONS
Av Tesen - 9 december 2008 19:58

Det känns nästan som vanligt igen.. Fast utan farmor. Tankar på farmor kommer ju lite titt som tätt men nu tänker jag på annat oxå. Vet inte om jag är kallhjärtad eller om man blir så här??!! Kan ju på nått vis inte stanna upp o leva mitt liv även fast farmor gjorde det med sitt.. Jag vet att farmor håller kollen på mig o hon skulle inte vara glad om jag bara satt hemma o va lessen. Eller åtminstone får jag hoppas det, annars blir det ju lite svårt för mig att finnas!! Nä jag vet att det är så. Min stilfulla farmor skulle inte godta att jag satt hemma o va lessen o bitter (inte mer än vanligt iaf)...


Så åter till livet.. Bortsett från att jag är tröttare än tröttast så flyter väl det mesta på som vanligt. Jobb, jobb o lite mer jobb! Ska bli så skönt o få åka iväg o vara i solen o värmen.. Slippa tänka på allt det vanliga hemma.. Längtar som fan. Slippa allt jävla julande o allt skit som kommer med julen!! Tacka vet jag sol, bad, värme, sällskap, god mat o billig sprit!! Så ska en jul firas..


Puss o Kram

Av Tesen - 8 december 2008 18:15

Begravningen är bokad.. Dock är det ett väldigt långt tag kvar. Datumet är satt till den 9:e januari. Hade känts bättre o haft den innan vi åker, nu är ju det tunga kvar tills vi kommer hem.. Fast nu har man ju iaf en månad på sig o leva i förnekelse att min vackra farmor har dött. Blir lixom så slutgiltigt när det är begravning. Det är väl då jag iaf brukar förstå att dom inte kommer tillbaka.

Min kära moster sa något väldigt vist härom dagen. Hon sa - Det är inte bara det att man har tappat en mamma eller en pappa, utan det är grejen att nu är man störst. Man har ingen att luta sig tillbaka på. Ingen som täcker upp ryggen på en o som alltid finns där. Jag tyckte det va väldigt smart sagt av henne. Nu kan jag lixom förstå pappa på ett annat sätt. Jag förstår ju att det är jobbigt o förlora en förälder oxå, men jag fick ett extra sätt att se på saken. Jag kan inte tänka mig ett liv utan alla min "vuxna" runt mig. Vad skulle jag göra om jag inte hade alla visa människor runt mig?? Vem skulle passa min rygg?? Vem skulle jag få känna mig liten hos?? Nä, måtte mina föräldrar (ja, alla av dom) överleva mig! Lite egoistiskt kanske men jag vill ju inte vara lessen!!


Puss o Kram

Av Tesen - 7 december 2008 14:56

Vad fel det blir när förnuft o känsla, hjärta o hjärna kolliderar!

Hjärtat säger ju att farmor skulle få leva o hjärnan säger ju att det va faktiskt skönt för henne o få somna.. Det är väl kanske rätt egoistiskt att tänka att farmor skulle vara kvar. Bara för att jag inte vill förlora henne. Vad hade hon fått för liv? Legat på ett hem tills slutet kommer.. Fast man vill ju lixom inte förlora nån, fast man vet ju hur livet är..

Mycket tankar far runt just nu. O det lär dom väl göra några dagar. Jag är iaf väldigt tacksam att jag hann upp o säga hejdå! Min tröst är att dom har iaf varandra nu.

Alla min änglar!


Puss o Kram

Av Tesen - 6 december 2008 21:56

I kväll har min vackra farmor fått somna in. Jag hann precis upp o säga hejdå.

Nu är dom alla samlade. Alla mina "gamlingar" sitter nu o gottar sig åt våra liv på jorden. Äter popcorn o skrattar.. Min farfar har äntligen fått tillbaka min farmor.

Min vackra farmor!

Hur ont det än gör o erkänna så har hon det bättre nu. Utan mig, utan oss som älskar henne, hon har ju iaf farfar, vad har jag kvar??? Ingen som tjatar på mig om rökning, kläder, mat osv.. Ingen som står där med en pekpinne o säger -Nej, så får man inte göra.. Nu har jag ingen kvar att lyssna på. Ingen som kan säga åt mig vad som verkligen gäller. Ingen jag kan få roliga historier av. Ingen som kan berätta hur bra jag har det, baserat på egna erfarenheter. Ingen som ger mig frukt till lördagsgodis!!

Min vackra farmor.

Tack för allt du gett mig. Tack för att du lärt mig allt du lärt mig. Tack för att du format min pappa till den människa han är, en ödmjuk underbar människa. Jag hoppas jag har fått nått av er. Tack för att du alltid har funnits där, på gott o på ont.

Min vackra farmor.

Jag hoppas du har hittat hem, hittat farfar. Annars finns jag alltid kvar här, iaf ett tag till.

Min vackra farmor.

Tack för allt. Du kommer alltid att vara saknad. Du kommer alltid att vara

Min Vackra Farmor!!


Med hopp om tron på Änglar!!!

Av Tesen - 6 december 2008 16:03

Jag har ingen ro alls i kroppen. Jag kan inte sitta still, jag kan inte göra nått, ja allt blir fel..

Ska åka upp till farmor sen när pappa ringer. Hon fick en stroke till igår, så nu e det väldigt illa...

Vet inte vad jag ska skriva idag. Har igen ordning på huvudet o alldeles för mycket att tänka på. Lika bra jag ger upp försöket till ett vettigt inlägg, finns bara för mycket skit i huvudet idag..


Puss o Kram

Av Tesen - 5 december 2008 18:31

Nu e det illa med farmor igen.. Tydligen har hon en infektion i kroppen som dom inte kan hejda. Hon fick iaf flytta till hemmet o bo där några dagar innan hon hamnade tebax på sjukhuset. Så nu börjas det igen. Dessutom är det fortfarande barn som kräks på jobbet, så jag törs inte åka upp till sjukhuset o hälsa på farmor, ifall jag skulle bära på smittan... Inte bra.. Kanske jag ska tordas ge mig upp på sjukhuset på söndag. Jag har ju inte känt mig dålig. Vet fan inte hur jag ska göra??!!


Dagen har jag annars spenderat inne i ett litet personalrum med mina arbetskamrater. Planering inför kommande månad.. Blir ju inte så mycket mer än julpyssel o julkonsert att stå i. Barnen måste ju få ta det lugnt o känna att det är jul dom oxå!


Helgen ska spenderas i lägenheten nästan hela helgen. Ska ev åka till Steffes hus o kolla imorrn. Beror på om jag orkar o vaknar nån gång. Ska bara göra saker som jag/vi vill i helgen. Sånt som inte tar på krafterna. Bara ta det lugnt.


Puss o Kram

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se