Direktlänk till inlägg 7 april 2010

Mitt i veckan!!

Av Tesen - 7 april 2010 13:33

Onsdag, dagen mitt i veckan. Känner en kraftig laddning av energi i kroppen!! Vilket e väldigt bra eftersom det ska börjas rensa vind idag!! Nu gäller det bara att det håller i sig resten av dagen o resten av kvällen!! Bara några timmar jobb o ett ledarmöte, sen e det röjning modell värre som ska ske!!

Vi måste på nått vis få en hel vind o inte bli större än 5 kvadrat!! Undra hur det ska gå?? Måste nog slänga o packa om väldigt mycket!!

Det behövs en ordentlig rensing.. Undra hur mycket skit man har lyckats samla på sig genom alla år??!! Ska bli väldigt intressant o se!! Haha!

Börja känna att det drar ihop sig för både flytt o premiär med Kidsen!! Så för o se det hela med arbetslösheten positivt, så e det nog tur att jag blir arbetslös!! Fast det behöver ju bara vara fram till mitten av Maj, sen e jag nog nöjd!!


Puss o Kram 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Tesen - 27 januari 2016 10:40


.. tåget?

Av Tesen - 22 augusti 2012 08:37

Jag har flyttat! Den nya bloggen finns HÄR! Välkomna dit istället     ...

Av Tesen - 23 juni 2012 15:54


Nykter, städad midsommar. Bäbis på väg!! Jag kan inte annant än älska mitt liv        Puss o Kram ...

Av Tesen - 29 februari 2012 18:41

Det har tagit stopp! Helt stopp! Känner mig inte det minsta skrivsugen. Inte för att det inte händer nått, utan mest för att det tagit stopp! Konstigt! Första gången på över 3 år som det blev så här.. Tokigt! Får väl vila lite då kanske...På återseen...

Av Tesen - 26 februari 2012 12:30


Har kommit på mitt eget lilla sätt för och överleva kvällarna med Melodifestivalen!! Jag gör helt sonika så att jag faller tillbaka ca 25 år i tiden, skriver min egen röstningslista och sen sätter jag poäng för fulla muggar!! Igår hade vi mamma med o...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se