Direktlänk till inlägg 3 november 2008

Somnade visst!!

Av Tesen - 3 november 2008 17:15

Har slagit nytt personligt rekord i konstiga sovställningar nu på eftermiddan. Jag lyckades somna, sittandes i soffan, med en bok i en handen o en kaffekopp, full i kaffe, i andra handen. Vaknade efter 20 minuter, tog en klunk (kallt) kaffe o vände blad i boken... Nu kan jag bara säga, tack o lov att jag åtminstone va hemma!! O dessuton nykter. Haha. Jag har ju faktiskt jobbat hela dagen o jag brukar ta för vana o vara väldigt nykter på mitt jobb!!

Nu har jag förstått vad detta beror på! Åldern. Jag är för gammal för att festa 2 dagar i rad. Jag är för gammal för att härja runt som jag gjorde när jag va 18. Jag blir inte gring på jobbet o så men jag fungerar inte som en människa på eftermiddan/kvällen på måndan efter en partyhelg. Börjar verkligen känna mig som en alkis. Nu räcker det. Nu måste jag ändra om min, livsstil lite grann.. Det får räcka med en utgång i månaden o den infaller alltid på lönelördagen. Detta e ju ett måste för att träffa pojkarna nån gång. Eller rättare sagt, man får inte bryta en mångårig tradition.


Ikväll e det teater som gäller. Vi ska bli indelade i dom grupper vi ska spela. Hoppas det bli som jag vill, då har vi Elitligan i en grupp. Fast Elit vet jag inte, men vi kan supa tillsammans iaf. O det e ju faktiskt, vid närmre eftertanke inte så bra, eftersom jag tydligen hade bestämt mig för o sluta med sånns fasoner!! Fan, hur ska nu detta bli??!!

Jag återkommer med mer tankar lite senare när jag vet vilka det blir i min grupp!!!


Puss o Kram


 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Tesen - 27 januari 2016 10:40


.. tåget?

Av Tesen - 22 augusti 2012 08:37

Jag har flyttat! Den nya bloggen finns HÄR! Välkomna dit istället     ...

Av Tesen - 23 juni 2012 15:54


Nykter, städad midsommar. Bäbis på väg!! Jag kan inte annant än älska mitt liv        Puss o Kram ...

Av Tesen - 29 februari 2012 18:41

Det har tagit stopp! Helt stopp! Känner mig inte det minsta skrivsugen. Inte för att det inte händer nått, utan mest för att det tagit stopp! Konstigt! Första gången på över 3 år som det blev så här.. Tokigt! Får väl vila lite då kanske...På återseen...

Av Tesen - 26 februari 2012 12:30


Har kommit på mitt eget lilla sätt för och överleva kvällarna med Melodifestivalen!! Jag gör helt sonika så att jag faller tillbaka ca 25 år i tiden, skriver min egen röstningslista och sen sätter jag poäng för fulla muggar!! Igår hade vi mamma med o...

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se